Atelier
Kitty van Gageldonk

Workshops en korte cursussen

Bomen tekenen

Bomen zijn vaak prachtig van vorm en ik kan me voorstellen dat je zin hebt om eens een boom te tekenen. Als dit zo is nodig ik je uit om naar mijn fijne tuinatelier te komen.
Tijdens drie bijeenkomsten bekijken we de basisvorm en de groei van een boom. We oefenen met potlood hoe je een boom tekent en hoe je bladeren tekent. Tot slot mag je een boom naar keuze tekenen. Tekenervaring is niet nodig.

Ik geef deze cursus op:
Data zijn nog niet bekend

De kosten voor drie bijeenkomsten zijn € 105,00 . Dit is inclusief tekenmateriaal, papier, koffie of thee en een koekje.

De cursus gaat door bij minimaal vier aanmeldingen.

Bomen schilderen

Wandel jij ook zo graag in het bos en zou je weleens bomen willen schilderen? Dat kan tijdens deze korte cursus bomen schilderen. Tijdens vier bijeenkomsten leg ik je stap voor stap uit hoe je een schilderij start,
hoe je kleuren mengt en hoe je moet schilderen. Aan het eind ga je naar huis met eigen geschilderde bomen op doek. Voor beginnende schilders heb ik twee foto's die je gaat gebruiken als inspiratie. Als je al een gevorderde schilder bent mag je een eigengemaakte foto meebrengen.

Deze korte cursus geef ik op:
Data zijn nog niet bekend

De kosten voor drie bijeenkomsten zijn € 105,00 . Dit is inclusief schilderdoek van 30x40 cm, acrylverf, koffie of thee en een koekje.

De cursus gaat door bij minimaal vier aanmeldingen.

Schilderij met boomschors

Maak eens iets anders dan anders!
Ik nodig je uit om in mijn atelier een schilderij met stukjes boomschors te maken. Je hoeft geen schilderervaring te hebben, alles kan. Er zijn eventueel voorbeelden aanwezig die je op je eigen wijze na kunt maken. Je gaat gegarandeerd met een mooi werk naar huis!
 
Ik geef deze workshop al vanaf vier personen dus heb je een gezellig groepje, maak dan met mij een afspraak.

Voor slechts € 35,00
heb je al een leuke workshop en iets moois om op te hangen. Het bedrag is inclusief twee doeken van 20x30 cm of één doek van 30x40 cm, boomschors, verf, koffie, thee en iets lekkers.


Landschap tekenen

Lijkt het je ook zo leuk om tijdens je vakantie het uitzicht te tekenen? Tijdens deze korte cursus leer ik je de basisvaardigheden zodat je tijdens je vakantie meteen aan de slag kunt. We gaan tekenen met houtskool, inkt en pastelkrijt. Aan de hand van voorbeelden uit de kunst leg ik uit hoe je diepte in je tekening krijgt. We starten steeds met wat kleine oefeningen zodat deze cursus ook zeer geschikt is voor mensen zonder tekenervaring.
 
Ik geef deze korte cursus op:
Data zijn nog niet bekend.

 

Buiten tekenen

Kom gezellig een middag tekenen in mijn tuin. Er is voor iedereen een plekje in de zon of in de schaduw. Ik leg eerst aan de hand van wat voorbeelden uit waar je op moet letten als je buiten gaat tekenen. Daarna zoek je een plekje bij een plant, bloem of een boom en ga je eerst oefenen met potlood. Daarna ga je tekeningen maken met kleurpotlood. Je mag zoveel tekeningen maken als je wilt.

Ik geef deze workshop al vanaf vier personen dus heb je een gezellig groepje, maak dan met mij een afspraak.

Voor slechts € 35,00
heb je al een leuke workshop en iets moois om mee naar huis te nemen. Het bedrag is inclusief papier, verschillende tekenmaterialen, koffie, thee en iets lekkers.

Herfstbladeren sc hilderen

Kun jij ook zo betoverd raken door de kleuren van herfstbladeren en zou je ze graag willen schilderen? Dan nodig ik je uit om in mijn atelier de mooiste bladeren na te schilderen met ecoline op aquarelpapier. Je mag je eigen bladeren meenemen maar je kunt ook bladeren uit mijn atelier gebruiken.

Ik geef deze workshop al vanaf vier personen dus heb je een gezellig groepje, maak dan met mij een afspraak.

Voor slechts € 35,00
heb je al een leuke workshop en iets moois om mee naar huis te nemen. Het bedrag is inclusief papier, ecoline, koffie, thee en iets lekkers.